nieuws

Accor lauwert eerste Nederlands kampioen bedopmaken

Hotel

Zaterdag vond in Amsterdam het eerste Nederlandse kampioenschap bedopmaken plaats. Een verkapte wervingsactie van Accor hotels leverde een middag spektakel en een kampioen op.

Accor lauwert eerste Nederlands kampioen bedopmaken

Student Michiel Prins mag zich nu Nederlands kampioen bedopmaken noemen. Van de 35 deelnemers was hij op het parcours bij het Novotel Amsterdam de snelste met de housekeeping kar, en won een volledig uitgerust tweepersoonsbed.

Recruiter bij Accor en organisator van het evenement Iris Wolst is tevreden, en wil het een jaarlijks terugkerend studentenevenement in de Amsterdamse introductietijd maken, en het wellicht ook in andere studentensteden organiseren.

Naast een leuk evenement diende het NK ook als wervingsdag voor nieuw personeel. Accor kampt net als veel andere hotelketens met een tekort aan mensen, en wil op deze manier studenten kennis laten maken met Accor in de hoop dat ze zullen kiezen voor een (bij-)baan of stage bij één van de hotels van Accor.

Zie ook:

Reageer op dit artikel