nieuws

Eerste full-service resort Curaçao in 15 jaar

Hotel

Eind 2008 opent het nieuwe Renaissance Resort in Willemstad, Curaçao haar deuren. Dat is voor het eerst in 15 jaar dat er weer een nieuw full-service resort bijkomt op het Caribische eiland.

Eerste full-service resort Curaçao in 15 jaar

De ligging van het resort is uniek. Het ligt temidden van een aantal door UNESCO onderscheiden bezienswaardigeheden.

Eén daarvan is zelfs geïntegreerd in het complex: het 19e-eeuwse Rif Fort, erkend werelderfgoed, is de achtergrond voor de winkelboulevard van het resort.

Alle 237 kamers en suites beschikken over alle voorzieningen die de moderne hotelgast mag verwachten. Daarnaast kan men kiezen uit twee aangelegde lagunes als zwembaden, en uit maarliefst vijftien restaurants. Ook maken een casino, een bioscoop en een fitness center deel uit van het complex.

Volgens Evita Nita, marketingdirecteur van het toerismebureau van Curaçao, is Renaissance Curaçao het eerste full-service resort in vijftien jaar dat opengaat op het eiland. ‘Het unieke design en de uitgebreide faciliteiten de maatstaf die andere hotels zullen volgen.’

Het merk Renaissance maakt met ruim 140 hotels en resorts deel uit van de Marriott groep die ruim 2900 locaties in 69 landen beheert.

Reageer op dit artikel