nieuws

Golden Tulip Papendrecht verkocht

Hotel

Het Golden Tulip hotel in Papendrecht is verkocht aan vastgoedinvesteerder Next Real Estate uit diezelfde plaats. Directeuren en eigenaren Robert van Mol en Dennis van Opstal verlaten het hotel na veertien jaar, maakten de twee bekend.

Golden Tulip Papendrecht verkocht

Next Real Estate is al geruime tijd in overleg met de gemeente om voorstellen uit te werken voor herontwikkeling van het gebied waarop het hotel ligt en de naast gelegen gronden met sporthal en zwembaden.

Naar verwachting zal het besluit voor de herontwikkeling van het gebied, waar het nieuwe sportcentrum en een vernieuwd Golden Tulip Papendrecht deel van uit gaan maken, eind van dit jaar vallen.

De huidige directie en eigenaren, Robert van Mol en Dennis van Opstal, zeggen na ongeveer 14 hoteljaren in Papendrecht toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. ‘We laten het hotel met al haar medewerkers in goede handen achter’, aldus de heren. Ook zeggen ze blij te zijn met Next Real Estate als nieuwe vastgoedeigenaar en Arjan van Dalen als bedrijfsvoerder.

Van Dalen is door Next Real Estate aangetrokken als bedrijfsvoerder om het hotel naar een nieuwe toekomst te leiden. hij was een aantal jaren geleden al werkzaam in het hotel als food en beverage maneger, en heeft zich de jaren daarna verder ontwikkeld om nu terug te keren op het oude nest.

Robert van Mol nam het hotel in 1995 over van de Bilderberggroep, die het op haart beurt had overgenomen van Crest Hotels. Dennis van Opstal werd mede-eigenaar in 2001 en was toen al vanaf 1996 in het hotel werkzaam als Adjunct-directeur.

Aanvankelijk kozen de eigenaren voor samenwerking met Accor hotels en werd het hotel gefranchised onder de naam Mercure Hotel Papendrecht. Vorig jaar kozen ze ervoor om verder te gaan als franchiser van Golden Tulip Hotels en werd de naam veranderd in de huidige naam, te weten Golden Tulip Papendrecht.

Meer berichten over GT:

Reageer op dit artikel