nieuws

Hampshire College viert eerste verjaardag

Hotel

Hampshire Hotels viert de eerste verjaardag van haar opleidingsafdeling Hampshire College. De College werd opgezet om de kwaliteit van de dienstverlening op een hoger niveau te brengen en medewerkers te binden door opleiding en kennisoverdracht aan te bieden.

Hampshire College viert eerste verjaardag

Hampshire werkt hiervoor samen met een aantal trainingsbureaus, waaronder SalesatWork voor de commerciële trainingen en Cenergy Group, dat onder andere trainingen gericht op leidinggeven, marketing, financiën en gastgerichtheid verzorgt. Ook meet Cenergy met mystery visits de gastbeleving bij Hampshire hotels.

Naast het eerste verjaardagsfeestje werd ook gevierd dat de 200ste deelnemer is getraind. ‘Wij zien Hampshire College als een extra kwalitatieve ondersteuning aan onze hotels en zien nu, na deze relatief korte periode al positieve resultaten’, aldus Kees van Wezel, Director of Operations van Hampshire Hospitality & Leisure. ‘Onze medewerkers groeien in kwaliteit en servicebeleving en onze interne organisatie wordt steeds sterker. De partners in Hampshire College zijn een wezenlijke bijdrage in de totale kwaliteitsbeleving.’

Meer berichten over Hampshire:

Reageer op dit artikel