nieuws

Hotel in Fort bij Krommeniedijk

Hotel

Het Fort bij Krommeniedijk, nabij de gelijknamige Noord-Hollandse plaats en onderdeel van de Stelling van Amsterdam, krijgt een hotel binnen de muren. Het zal worden gerund door cliënten van de stichting Roads, die (ex)-psychiatrische patiënten begeleidt bij terugkeer in de maatschappij.

Hotel in Fort bij Krommeniedijk

Roads heeft ook ideeën om een restaurant, een grafisch atelier en een appeltaartenbakkerij in het fort te vestigen, al zijn die plannen nog niet vastomlijnd, meldt het Noordhollands Dagblad.

Om de vesting geschikt te maken voor deze activiteiten zal het ingrijpend worden verbouwd en gerestaureerd. Dat gebeurt onder de paraplu van Stadsherstel Amsterdam, een instelling die tot doel heeft het kopen en restaureren van karakteristieke, bedreigde panden.

Reageer op dit artikel