nieuws

Landal bouwt nieuw waterpark in Zeeland

Hotel

Landal GreenParks breidt het portfolio uit met een nieuw park aan het Veerse Meer in Zeeland. Het park krijgt ruim 170 recreatiehuisjes voor 2 tot 24 personen. De eerste gasten kunnen zomer 2011 terecht.

Landal bouwt nieuw waterpark in Zeeland

Landal Waterpark Veerse Meer wordt momenteel aangelegd aan de oever van het Veerse Meer in Arnemuiden en op steenworp afstand van Veere. Steden zoals Middelburg, Vlissingen, Zierikzee zijn dichtbij. Ook België is niet ver.

Het waterpark, dat zomer 2011 gereed moet zijn, krijgt 70 water- en dijkwoningen, voor 4 tot 24 personen en allemaal voorzien van een eigen aanlegsteiger. De luxe uitvoeringen beschikken over een sauna en zonnebank. Daarnaast worden er zo’n 100 strandvilla’s gebouwd, geschikt voor 2-4 personen.

Populair

‘Wij zijn trots dat we dit Zeeuwse waterpark aan ons parkaanbod kunnen toevoegen’, zegt Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. ‘Dat dit ons zesde park in Zeeland wordt, geeft al aan hoe populair deze bestemming is bij onze gasten. Hier doen we ook veel buitenlandse gasten uit België en Duitsland een groot plezier mee. Er zijn talloze watersportmogelijkheden. Je kunt hier zeilen, gemotoriseerd varen, waterskiën, jetskiën of een dagje naar het Noordzeestrand.

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert ruim 60 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen.

Meer berichten over Landal:

Reageer op dit artikel