nieuws

NH is Top Werkgever 2008

Hotel

NH Hoteles is de eerste hotelketen in Nederland die in de top-50 van beste werkgevers prijkt, een lijst die jaarlijks wordt samengesteld door CRF. Het zijn vooral de arbeidsvoorwaarden waarin HN zich onderscheidt, meldt het rapport van CRF.

NH is Top Werkgever 2008

Naast NH mogen zich 49 andere bedrijven Top Werkgever 2008 noemen. Onder hen onder andere InBev, Albert Heijn, ING en KPN.

NH is ervan overtuigd dat niet alleen een goed salaris telt, maar ook doorgroeimogelijkheden, werksfeer en interne opleidingen. De keten zegt onder het motto ‘de mensen maken het verschil’ flink in haar personeel, zegt HR director voor NH Nederland René Buitelaar.

Buitelaar zegt ook geen last te hebben van de schaarste op de arbeidsmarkt waar sommige ander hotels mee kampen. Die schaarste ontstaat volgens Buitelaar door onvrede met salaris of arbeidsomstandigheden.

Buitelaar: ‘Die onvrede herkennen wij gelukkig niet. Ons jaarlijkse medewerkers tevredenheidsonderzoek scoorde dit jaar bovengemiddeld, en ook CRF kende ons de hoogste score (vijf sterren) toe in de categorieën secundaire arbeidsvoorwaarden en werksfeer en –omstandigheden, iets om trots op te zijn in deze tijden.’

Reageer op dit artikel