nieuws

Okura heeft nieuwe PR manager

Hotel

Per 1 augustus neemt Tamara Tong Sang de positie van Public Relations Manager van Hotel Okura Amsterdam over van Jasja Blanken.

Okura heeft nieuwe PR manager

De 25-jarige Tong Sang werkt al vijf jaar voor het Amsterdamse hotel, waar ze is begonnen in de bediening. Na een stage op de PR-afdeling kon ze Blanken een aantal maanden vervangen en nu die het na 8,5 jaar wat rustiger aan wil doen, krijgt Tong Sang de volledige aanstelling.

Blanken gaat aan de slag in de museumwinkel van het Vermeer Instituut in Delft, dichter bij huis en minder hectiek dan bij Okura, volgens haar opvolgster.

“Ik heb er enorm zin in. Okura is altijd in beweging”, zegt Tong Sang. Ze is nog maar net begonnen, maar heeft al twee grote evenementen in haar agenda: de opening van de nieuwe cocktailbar ‘Twenty-third’ is net achter de rug, en eind augustus wordt sterrenrestaurant Ciel Bleu heropend na een volledige restyling.

Eerdere berichten over Okura

Reageer op dit artikel