nieuws

Ondanks regen goede zomer voor Landal

Hotel

Landal Greenparks heeft in de zomermaanden ruim 15 procent meer omzet behaald dan vorig jaar. Ondanks de regen spreekt de bungalowverhuurder van een ‘zonnige zomer’.

Ondanks regen goede zomer voor Landal

‘We hebben geen last gehad van de regen’, zegt commercieel directeur van Landal Bas Hoogland op de website TourPRess. Dit kwam volgens hem doordat de zomermaanden ruim van tevoren al volgeboekt waren.

De verwachtingen voor de zomer waren hooggespannen na het plotselinge mooie weer vorig jaar. Veel mensen hebben toen voor dit jaar een zomervakantie in eigen land geboekt, wat resulteerde in een boekingsgroei van 5 procent bij Landal deze zomer.

Toename

Niet alleen Nederlanders boekten meer vakanties in de Landal parken afgelopen zomer. Hoogland zag een toename van liefst 25 procent in boekingen van Begische toeristen.

Ook voor komende vakanties lopen de boekingen hard. De herfstvakantie kent nu al tien procent meer reserveringen dan vorig jaar rond deze tijd, en de voorjaarsvakantie 2008 is al bijna volgeboekt, laat Hoogland weten.

Ook de buitenlandse parken van Landal, in België, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië doen het beter dan voorgaande jaren.

Meer nieuws over Landal:

Reageer op dit artikel