nieuws

Sandton neemt De Roskam over

Hotel

Sandton Hotels heeft de exploitatie en het vastgoed van conferentiehotel De Roskam in Rheden overgenomen.

Sandton neemt De Roskam over

Het huidige team van De Roskam, onder leiding van general manager Richard Staal, blijft de kernwaarden en continuïteit waarborgen en gaat zich tegelijk voorbereiden op een nieuwe toekomst, waarin Sandton Hotels plannen heeft voor een gedeeltelijke renovatie en uitbreiding van De Roskam.

Het management van de relatief jonge Sandton Groep laat weten zeer verheugd te zijn met de overname. Met De Roskam beheert de groep nu uit tien hotels door heel Nederland, waarvan De Filosoof in Amsterdam en Pillows in Zwolle de bekendste zijn.

Hotel De Roskam ligt net boven Arnhem op de Veluwe en is door die centrale ligging vanuit heel Nederland prima bereikbaar. De locatie richt zich vooral op zakelijke ontmoetingen, vergaderingen en seminars, waarvoor ze over 62 comfortabele kamers en 18 conferentieruimten beschikt.

Meer berichten over Sandton:

Reageer op dit artikel