nieuws

Teleurgestelde fans boeken massaal vakanties

Hotel

Teleurgestelde Oranjesupporters die niet gebonden zijn aan schoolvakanties gaan er en masse vandoor na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Rusland. Dat is maandag gebleken uit boekingscijfers van Cheapticktes.nl en D-reizen.

Teleurgestelde fans boeken massaal vakanties

Beide reisorganisaties zagen sinds de vroege zondagochtend een toename van bezoekers op hun websites. Die bezoekers boekten ook massaal reizen.

Bij D-reizen lag het aantal boekingen 25 procent hoger dan op voorgaande zondagen. Bij Cheaptickets.nl boekten de 50 procent meer bezoekers op de site ook vrijwel allemaal een reis, aldus een zegsman van het bedrijf.

Vooral reizen met vertrek op korte termijn waren in trek. De meest geboekte bestemmingen zijn Turkije, Griekenland en Spanje.

Reageer op dit artikel