nieuws

AF&BM verwelkomt niet-leden op breakfastclub

Hotel

De Association of F&B Management (AF&BM) stelt voor het eerst een bijeenkomst open voor niet-leden. De jaarlijkse breakfastclub, op dinsdag 4 december, is toegankelijk voor alle f&b eindverantwoordelijken. Dat laat voorzitter Richard Francke weten.

AF&BM verwelkomt niet-leden op breakfastclub

‘De breakfastclub is een mooie mogelijkheid om weer helemaal bijgepraat te worden met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op ontbijtgebied’, zegt Francke. Ook wil hij op deze manier potentiële leden laten kennismaken met de AF&BM.

De breakfastclub wordt voor de tweede maal georganiseerd en staat dit jaar in het teken van het Aziatische ontbijt: ha kau garnalenpastijtjes, siu mai varkenspastij, tsa siew, bapao en gefrituurde wan tan.

Vanaf 08.00 wordt dit Aziatisch ontbijt geserveerd in restaurant Nam Kee in Amsterdam. Aziëkenner en fooddesigner Mariëlle Bordewijk geeft een presentatie, net als culinair journalist Mara Grimm.

Ook wordt tijdens de breakfastclub bekendgemaakt wie de tien finalisten zijn voor de F&B professional of the year, een wedstrijd van AF&BM.

Meer informatie vinden en aanmelden voor de breakfastclub kan hier.

Reageer op dit artikel