nieuws

Hotel Concepts–Brilliant gaat verder als iTesso

Hotel

Wereldwijde hotelsoftware-leveranciers voltooien laatste fase van fusie met introductie van nieuwe naam en identiteit.

Hotel Concepts–Brilliant gaat verder als iTesso

Vijf jaar nadat twee van de grootste hotel software leveranciers hun fusie aankondigden, heeft de integratie tussen Hotel Concepts en Brilliant Hotelsoftware nu zijn laatste fase voltooid. Het gecombineerde bedrijf heeft officieel haar naam veranderd in iTesso en neemt zo de identiteit aan van haar nieuwste product, het in 2010 gelanceerde cloud-native PMS iTesso Enterprise Lodging System.

‘Het was een bewuste keuze de nieuwe naam en identiteit geleidelijk in te voeren, zodat onze klanten en partners ruimschoots de tijd kregen om te wennen aan het idee’, zegt Erik Weller, Paradigm Executive voor iTesso. ‘Nu werd het tijd om die laatste stap te zetten en de bedrijfsnaam te wijzigen.’

Weller benadrukt wel dat ondanks dat de naam van het bedrijf nu gelijkstaat aan hun managementsysteem, iTesso zich blijft inzetten voor de bestaande producten Hotel Concepts IDPMS en Brilliant PMpro.

Reageer op dit artikel