nieuws

EW Facility Services versterkt positie

Hotel

Facilitair dienstverlener EW Facility Services heeft haar positie in de hotelmarkt versterkt met nieuwe gunningen bij Sandton en Fletcher en verlenging van het contract met Okura.

EW Facility Services versterkt positie

Het bedrijf kreeg begin dit jaar de schoonmaak in de negen Sandton hotels in Nederland en België gegund. Ook de kamers in de futuristische toren van het nieuwe Fletcher Hotel Amsterdam worden schoongehouden door personeel van EW Facility Services.

Bij de Sandton hotels draagt EW Facility Services daarnaast zorg voor het schoonmaakonderhoud van 95 appartementen. Met beide partijen is een langdurige samenwerking  aangegaan.

Okura

Vorige week tekende de dienstverlener ook een verlenging voor drie jaar van het contract met Okura Amsterdam, waar de werkzaamheden naast schoonmaak van de kamers ook de schoonmaak van algemene ruimten, turndown service en linnenlogistiek horen.

Bas Cornelissen, algemeen directeur EW Facility Services, is trots op de langdurige samenwerking met het hotel. ‘Al sinds 1999 mogen wij Hotel Okura Amsterdam tot onze opdrachtgevers rekenen. Onze ervaring bij Okura heeft een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van onze hospitality concepten.’

Reageer op dit artikel