nieuws

F&B professional 2013 geen F&B professional meer

Hotel

Iris den Dekker werd in januari nog gehuldigd als F&B Professional of the Year, nu al verlaat ze die tak van sport. De f&b manager van Hilton Royal Parc Soestduinen gaat in Hilton Rotterdam aan de slag als Front Office Manager.

F&B professional 2013 geen F&B professional meer

Den Dekker won in januari de titel F&B Professional of the Year van finalisten Albert Veerman, f&b manager van D’Vijff Vlieghen/NH City Centre Amsterdam en Levy Smit, f&b manager van hotel Beaumont in Maastricht. Den Dekker kreeg de titel uitgereikt op het jaargala van AF&BM, organisator van de wedstrijd, op 19 januari.

 

Den Dekker stapt nu over naar het volledig gerenoveerde Hilton Rotterdam. Ze wordt front office manager, maar ziet dat vooral als een ‘zijstap om daarna weer verder te kunnen groeien’, zo zegt ze op Twitter. Ze geeft aan eigenlijk door te willen groeien in rooms division, maar daar nog geen ervaring in te hebben.

Reageer op dit artikel