nieuws

Nominatie World Travel Awards nog twee weken open

Hotel

Hotels hebben nog twee weken om zich aan te melden voor een kans op een World Travel Award. De inschrijving sluit op 17 maart.

Nominatie World Travel Awards nog twee weken open

Hotels die vorig jaar een World Travel Award wonnen (Swissôtel Amsterdam – beste zakenhotel van Nederland, Grand Hotel Karel V – beste hotel van Nederland, Château St. Gerlach – beste spa resort van Nederland), zijn automatisch weer genomineerd.

Andere hotels die kans willen maken op een World Travel Award hebben nog tot 17 maart om zich online aan te melden. Wie de genomineerden zijn voor Nederland wordt op 30 maart bekend, dan gaan ook de digitale stembussen open. Geregistreerde stemmers kunnen tot 16 juni stemmen. Op 31 augustus worden de Europese winnaars vervolgens bekendgemaakt in het Turkse Antalya.

Aanmeldingen die een nominatie krijgen, betalen €460 voor de Nederlandse verkiezing. De winnaars van de Nederlandse awards kunnen meedingen naar de Europese prijzen, dat kost nog eens €577. Om als winnaar van de Europese prijzen ook kans te maken op een wereldwijde Travel Award, dient nog eens €693 afgetikt te worden.

Reageer op dit artikel