nieuws

Waldorf Astoria wil op één dag 80 vacatures vullen

Hotel

De selectie voor de staff van Waldorf Astoria Amsterdam is per 1 januari van start gegaan. Het managementteam is compleet, nu wil gm Roberto Payer de overige ruim tachtig vacatures in gaan vullen. Op 25 januari is er een speciale open recruitmentdag georganiseerd.

Waldorf Astoria wil op één dag 80 vacatures vullen

‘We zoeken bevlogen mensen die onze gasten op het allerhoogste niveau gastvrijheid kunnen bieden’, zegt general manager Payer. ‘Ervaring met luxury brands is een pré, maar meertalige multi-talenten met de juiste spirit, attitude en elan krijgen zeker een kans.’

Voor de selectie van de in totaal tachtig tot negentig vacatures voor uiteenlopende functies wordt zaterdag 25 januari een speciale ‘open recruitmentdag’ georganiseerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. Geïnteresseerden kunnen zich –met cv – tussen 10.00 en 13.00 uur melden aan de Keizersgracht 689 sous (de werkingang van het Waldorf Astoria) in Amsterdam. Wie niet kan of wil wachten om zichzelf te presenteren, kan zich ook alvast online registreren via jobs.hiltonworldwide.com.

Het team dat de voorbereidingen voor de opening treft bestaat uit: Floor de Mol, marketing coördinator; Menno Schifferstein, director of sales; Fieke Aarden, director of business development; Jeroen Werdmölder, operations manager; Marell Groot Rouwen, guest service assistant; Sidney Schutte, executive chef.

Reageer op dit artikel