nieuws

Andaz Amsterdam wint designprijs

Hotel

Andaz Amstgerdam, volledig ontworpen door Marcel Wanders, heeft een ‘Best of the Best’ award gewonnen in de categorie ‘Best Design Hotel’. De awards worden jaarlijks toegekend door luxe-reissite Jetsetter.

Andaz Amsterdam wint designprijs

Het hotel onder de vlag van het lifestylemerk van Hyatt aan de Prinsengracht in Amsterdam nam het in de finale op tegen The Singular in Patagonië, Chili en Tides South Beach in Miami, VS. Jetsetter wees Andaz uiteindelijk als winnaar aan.

Andaz Amsterdam is sinds eind 2012 open en verzamelde in die tijd al een indrukwekkende verzameling prijzen, waaronder van GaultMillau, Tripadvisor en Booking.com.

De prijs van Jetsetter werd gegeven voor het design van Marcel Wanders. ‘Wanders heeft een geheel eigen stijl, gevoel voor locatie en een voortreffelijke ervaring in één hotel gecombineerd. Dat maakt een door Jetsetter gekozen hotel de beste in een bestemming’, zegt hoofdredacteur Leigh Crandall van Jetsetter.

Reageer op dit artikel