nieuws

Ramada Apollo wint titel beste Wyndham-hotel

Hotel

Het Ramada Apollo hotel in Amsterdam is uitgeroepen tot Wyndham Hotel van het Jaar 2014 in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. Dat is vorige week op de EMEA Wyndham Hotel Group Summit in Berlijn bekendgemaakt.

Ramada Apollo wint titel beste Wyndham-hotel

‘Het in ontvangst nemen van de Hotel of the Year Award binnen twee jaar na de opening van ons hotel is een fantastische bekroning voor de innovativiteit en flexibiliteit van het team’, zegt een trotse Alexander Kluit, general manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre.

‘De felicitaties van collega’s, relaties, leveranciers en andere partners stromen binnen, niet alleen landelijk maar zelfs internationaal. Het bezorgt ons een overweldigend gevoel van overwinning met bovendien een positieve uitwerking op de team spirit.’

Succesvolle f&b concepten

Het viersterren hotel in Amsterdam West werd onder andere beoordeeld op de kwaliteit van eten en drinken, gastvrijheid, faciliteiten en personeelstevredenheid. De succesvolle opening in 2012, het resultaat van 2013 en de creatieve f&b-concepten –  waaronder ‘Triple D-concept, Drink, Dine & Dance van het recent geopende Rooftop Terrace van Floor17, het hoogste dakterras van Amsterdam – heeft de jury doen besluiten deze prestigieuze Award toe te kennen aan het team van Ramada Apollo.

De bekendmaking was tijdens de EMEA Wyndham Hotel Group Summit, vorige week in Berlijn. Met 12 merken (waaronder  Ramada) en meer dan 7000 locaties beschikt Wyndham Hotel Group over de grootste hotel portfolio wereldwijd.

Apollo Hotels & Resorts op haar beurt is een keten van twaalf hotels in Nederland. De keten exploiteert deze hotels onder verschillende merken. Naast het eigen merk Apollo opereren hotels onder merken als Wyndham, Ramada en Crowne Plaza.

Reageer op dit artikel