nieuws

Dirk Beljaarts volgt Groenhuijzen op bij Novotel

Hotel

Dirk Beljaarts is de nieuwe general manager van Novotel Amsterdam City. Hij volgt daar Remco Groenhuijzen op, die naar Sofitel Legend The Grand is gegaan. Beljaarts was tot voor kort gm van art’otel Amsterdam.

Dirk Beljaarts volgt Groenhuijzen op bij Novotel

‘Ik heb er enorm veel zin in’, zegt Beljaarts over zijn nieuwe job. ‘Het is een bekend hotel waar genoeg te gebeuren staat.’

Wat hij exact gaat tegenkomen, waar zijn focus komt te liggen en hoe hij het aanstaande hotel van de RAI het hoofd gaat bieden, kan hij nog niet zeggen. ‘Ik heb daar natuurlijk al wel over nagedacht. Maar ik begin maandag pas en wil me eerst goed laten bijpraten.’

‘Dirk heeft veel ervaring binnen en buiten Amsterdam opgedaan. Daarom zijn we ervan overtuigd dat hij de ideale kandidaat is voor de functie’, aldus Caro van Eekelen, die als COO Hotel Services Accor Benelux verantwoordelijk is voor de aanstelling van Beljaarts.

Beljaarts komt over van art’otel, waar hij in mei, na nog geen jaar, vertrok. ‘Novotel is een heel ander hotel, alleen al door de omvang. In München leidde ik twee hotels met samen bijna 400 kamers, dus met de grootte heb ik wel ervaring.’

Hij volgt bij Novotel Amsterdam Remco Groenhuijzen op, die vorige maand bekendmaakte naar Sofitel Legend The Grand te gaan.

Reageer op dit artikel