nieuws

Zaan Inn naar Best Western Hotels

Hotel

Zaan Inn Hotel in Zaandam sluit zich per 18 december aan bij Best Western Hotels. Het hotel ligt in het centrum van Zaandam en opende in 2012. Het hotel heeft 102 kamers.

Zaan Inn naar Best Western Hotels

Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: ‘Wij zijn trots dat wij een mooie locatie als Zaan Inn aan ons portfolio mogen toevoegen. De kwaliteit van dienstverlening en gastvrijheid is van een hoog niveau. Onze gasten zullen een internationaal bekende locatie als Zaandam waarderen.’

Mark Lankveld, general manager van Zaan Inn vult aan: ‘Zaan Inn heeft voor aansluiting bij Best Western Hotels gekozen om gebruik te kunnen maken van de wereldwijde naamsbekendheid en de expertise van het grootste hotelmerk ter wereld.’

Zaan Inn richt zich op zowel de zakelijke als toeristische markt en kan met nabijheid tot Schiphol en op slechts 12 minuten met de trein van Amsterdam Centraal beide groepen bedienen.

Het hotel opende in december 2012, in het verbouwde kantoor van KPN. De aanloop naar de opening verliep stroef, nadat de bouw lang stil had gelegen na problemen met de vorige eigenaar. Aanvankelijk zou het hotel de comeback van ex-topman van Golden Tulip, Hans Kennedie, met de hotelformule Spirit Inn & Suites moeten betekenen. De huidige exploitant is de Hellingmangroep.

Reageer op dit artikel