nieuws

Fletcher koopt Golden Tulip Val Monte

Hotel

Fletcher Hotels heeft viersterrenhotel Golden Tulip Val Monte in Berg en Dal overgenomen van de familie Van Vliet. Het is het tweede hotel dat Fletcher van de familie koopt, en het 66e van de hotelgroep van Chris Luken.

Fletcher koopt Golden Tulip Val Monte

Per 1 april 2015 verdwijnt de naam Golden Tulip van de gevel van het Berg en Dals hotel om plaats te maken voor Fletcher. Val Monte wordt het 66ste hotel van Fletcher Hotels, dat het hotel inclusief onroerend goed en al het personeel overneemt.

Hotel Val Monte beschikt over 127 hotelkamers en vele zalen voor vergaderingen en partijen en geniet een grote bekendheid in de regio maar ook landelijk. Fletcher Hotels koopt het in 1946 opgerichte hotel van de familie Van Vliet. Eerder al nam Fletcher van diezelfde familie het in 1937 opgerichte hotel Erica, ook in Berg en Dal, over.

Fletcher groeit hard de laatste jaren. De hotelgroep staat met een omzet van €105 miljoen op plek 12 in de Misset Horeca Top 100 bedrijven en merken.

Reageer op dit artikel