nieuws

Fletcher en Blycolin tekenen langdurig contract

Hotel

Fletcher Hotels en linnenleverancier Blycolin hebben de samenwerking verlengd. Er werd een langjarige overeenkomst gesloten waarbij Blycolin exclusief het linnen verzorgt in alle huidige 65 en toekomstige Fletcher hotels.

Fletcher en Blycolin tekenen langdurig contract

Rob Hermans CEO van Fletcher Hotels zegt over deze hernieuwde samenwerking: ‘Fletcher Hotels blijft groeien en daar past Blycolin als linnenpartner perfect bij. De landelijke dekking van Blycolin is heel belangrijk voor onze hotels die verspreid zijn door heel Nederland.’

‘Het contract met Fletcher Hotels is een prachtige aanvulling op de groei die we op dit moment doormaken’, zegt Marc van Boekholt, CEO Blycolin. ‘wij zijn blij met het vertrouwen dat Fletcher Hotels in ons stelt door opnieuw met ons in zee te gaan.

Reageer op dit artikel