nieuws

Hilton Schiphol eerder open

Hotel

De nieuwbouw van Hilton Schiphol verloopt zo voorspoedig, dat het hotel eerder open kan dan gepland. Tot nu toe werd gesproken over opening ‘begin vierde kwartaal’, nu maakt Hilton bekend dat de deuren al in de eerste week van september open gaan.

Hilton Schiphol eerder open

Milan Arandelovic, area general manager Benelux van Hilton Worldwide is optimistisch over de voltooiing van het nieuwe hotel. ‘De samenwerking met Schiphol Real Estate, die het gebouw ontwikkelt, is fantastisch. Er wordt enorm hard gewerkt. Het is een spannende fase, waarin alles op z’n plek moet vallen. Dat gaat tot dusver boven alle verwachtingen: we lopen vóór op de planning.’

Markant gebouw
Momenteel worden de 433 hotelkamers en 1.700 vierkante meter vergader- en evenementenruimte ingericht. ‘Het is geweldig om deze inspirerende omgeving tot leven te zien komen. Wij gaan het begrip luchthavenhotel herdefiniëren.’

Het markante gebouw gaat dus een aantal weken eerder open dan het beoogde begin van kwartaal vier. Vanaf de eerste week van september zijn gasten welkom, reserveren voor meetings en kamers in het nieuwe hotel is vanaf nu mogelijk.

Techniek
Naast een bijzonder gebouw dat in directe verbinding staat met de luchthaventerminal, is Hilton ook trots op de technologische aspecten van het hotel. Online kamerselectie en online check-in behoren tot de standaardmogelijkheden, Hilton HHonors leden kunnen daarnaast gebruikmaken van check-in via de HHonors app. Of gasten ook met hun smartphone hun kamer kunnen openen, iets dat Arandelovic graag in het hotel wil installeren, is nog niet bekend.

Gasten hebben keuze uit acht verschillende kamertypen, inclusief 12 suites met aparte leef- en werkruimte. De 96 Executive kamers liggen op de 9e tot en met 11e verdieping en hebben direct toegang tot de schitterend gelegen Executive Lounge. Kamerprijzen variëren van €249 tot €929 euro voor de Presidential Suite.

Reageer op dit artikel