nieuws

Bilderberg Parkhotel wint Ketelbinkie Koffietrofee categorie hotels

Hotel

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam is de winnaar van de Ketelbinkie Koffietrofee 2015 in de categorie Hotels en Hostels.

Bilderberg Parkhotel wint Ketelbinkie Koffietrofee categorie hotels
Vlnr: Elske Lucas Hoofd Bar Bilderberg Parkhotel, Celeste Boddaert voorzitter Ketelbinkie Koffietrofee en Erik de Wit directeur Bilderberg Parkhotel. Foto: Roel Dijkstra

De Ketelbinkie Koffietrofee is een prijs voor de beste koffie in Rotterdamse horeca. De afgelopen maanden hebben 21 bij Rotterdam betrokken journalisten 150 gelegenheden bezocht.

Deze zijn beoordeeld op de samenstelling van de koffie, het servies, meubilair, vriendelijkheid, hygiëne en gastvrijheid van het personeel, ambiance en de prijs-kwaliteitverhouding.

Derde plaats

De criteria leverden een score op van 96 punten voor het hotel. In totaal zijn er zes categoriewinnaars, het Parkhotel staat overall op de derde plaats.

Hoteldirecteur Erik de Wit is trots op de trofee. ‘Het afgelopen jaar is er veel geld geïnvesteerd in ons hotel. Naast het succesvolle Restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo, werd ook de lobby onder handen genomen. Het is fantastisch dat de nieuwe lobbybar deze erkenning krijgt voor uitstekend gastheerschap en het beste kopje koffie van Rotterdam in onze categorie. Hulde aan het barteam.’

Reageer op dit artikel