nieuws

36e Hotelvrijmibo in vernieuwd Krasnapolsky

Hotel

De deelnemers aan de 36e Hotelvrijmibo krijgen op 11 september een sneak preview van NH Grand Hotel Krasnapolsky, dat momenteel grondig gerenoveerd wordt.

36e Hotelvrijmibo in vernieuwd Krasnapolsky

De wintertuin van ‘Kras’ is opgeknapt en vormt vrijdag 11 september het decor voor de 36e Hotelvrijmibo.

Hotelvrijmibo is de vrijdagmiddagborrel voor hoteliers die sinds 2007 ieder kwartaal wordt georganiseerd. Tijdens de Hotelvrijmibo is iedereen die in een hotel werkt welkom, van afwasser en receptionist tot hotelmanager en hoteleigenaar.

Medeorganisator Melle Pegman: ‘Vijf jaar geleden waren we in ‘het Kras’ en dat was al te gek. We zijn ontzettend nieuwsgierig wat de voortgaande renovatie heeft gedaan met dit historische hotel.’

Hotelvrijmibo medeoprichter Jacob de Graaff: ‘Ik ken ‘het Kras’ heel goed. Sterker nog, ik heb er gewerkt. Ik ben supertrots dat we de 36e Hotelvrijmibo hier mogen houden en ik kan niet wachten om te zien wat deze nieuwe impuls zal doen voor dit fantastische hotel.’

Het historische NH Grand Hotel Krasnapolsky ondergaat momenteel een restyling en zal in november als eerste Nederlandse NH Collection hotel officieel heropenen. Met dit nieuwe merk wil NH in het hotel nog meer de focus leggen op service, technologie, gastronomie, kunst en cultuur.

Reageer op dit artikel