nieuws

A&O Amsterdam haalt 100.000 overnachtingen in drie maanden

Hotel

Hoewel het A&O Amsterdam Zuidoost zijn deuren pas in mei 2015 heeft geopend, is het er slechts 3 maanden later in geslaagd de mijlpaal van 100.000 overnachtingen te bereiken.

A&O Amsterdam haalt 100.000 overnachtingen in drie maanden

In die eerste drie maanden werd in deze eerste Nederlandse vestiging van de Duitse hotel- en jeugdherbergketen een bezettingsgraad van 80 procent gehaald. Vanwege dit succes kijkt A&O nu al naar een locatie voor een tweede Amsterdamse vestiging.

‘We krijgen enorm veel aanvragen en erg positieve feedback’, zegt algemeen directeur van A&O Oliver Winter. ‘Dat doet ons uiteraard erg veel plezier. Daarom zijn we momenteel ook op zoek naar een tweede geschikt pand in Amsterdam om aan de vraag te kunnen voldoen.’

De nieuwe bestemming is vooral populair bij groepen, maar ook bij alleenreizenden. Er zijn in totaal 349 kamers beschikbaar, waar gasten kunnen overnachten in het comfort van een 2-sterrenhotel of 4-sterrenjeugdherberg.

De 100.000e overnachting was van een gezin, dat meteen een voucher kreeg voor nog een overnachting in een A&O Hostel naar keuze.

Reageer op dit artikel