nieuws

EW Facilities haalt €50.000 op voor Barcode for Life

Hotel

Een team van facilitair dienstverlener EW Facility Services heeft tijdens het evenement Stelvio for Life in Italië €50.000 opgehaald voor Barcode for Life, dat zich inzet voor kankerbestrijding.

EW Facilities haalt €50.000 op voor Barcode for Life

Hardlopend of fietsend beklommen de teamleden van EW op 29 augustus de beruchte bergpas Stelvio in Italië, tijdens het evenement ‘Stelvio for Life’. Met hun deelname zamelden zij geld in voor het uitvoeren van onderzoek naar een meer persoonlijke behandeling van kanker.

De tocht van 21,1 kilometers overbrugt maar liefst 1533 hoogtemeters naar de top op 2758 meter hoogte. Onderweg kwamen de deelnemers 39 haarspeldbochten en hellingen met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1 procent tegen.

Het team heeft €50.000  ingezameld voor het goede doel Barcode for Life. EW is al jaren sponsor van het evenement, maar besloot dit jaar ook met een eigen team mee te doen. Naast medewerkers bestond het team EW for Life uit relaties, opdrachtgevers en collega’s van zusterbedrijven.

Initiatiefnemer van ‘Stelvio for Life’ is Stichting Barcode for Life, die zich inzet voor een effectievere manier van behandeling van kanker. Meer op het individu aangepast en met minder, of liever geen bijwerkingen. Cire Facility Group, moedermaatschappij van EW Facility Services, ondersteunt vanuit ambassadeurschap deze stichting.

Reageer op dit artikel