nieuws

Mercure Eindhoven sluit aan bij Best Western Hotels

Hotel

Na 4,5 jaar onder de vlag van Mercure te hebben geopereerd heeft de directie van Amrâth Hotels besloten om het hotel in Eindhoven aan te sluiten bij Best Western Hotels. Vanaf 1 oktober 2015 gaat het hotel verder onder de naam Best Western Eindhoven.

Mercure Eindhoven sluit aan bij Best Western Hotels

Best Western Hotels is geen onbekende voor het hotel, tot 1 januari 2008 was het onder de naam Best Western Hotel Pierre een bekende speler in de Eindhovense hotelmarkt. Wytze van den Berg, Managing Director Nederland, Best Western International: ‘Het hotels is inderdaad een oude bekende van ons. Bijna 8 jaar geleden was het al aangesloten bij Best Western hotels. Wij zijn zeer verheugd het hotel weer te mogen verwelkomen.’

Best Western Hotels

David Dreese Director of Operations van Amrâth Hotels:  ‘We zijn zeer verheugd met de aansluiting van ons hotel in Eindhoven als Best Western hotel. De strategie en de uitstraling van het merk Best Western past goed bij de ambitie van ons hotel. Daarnaast is in de diverse gesprekken, in aanloop naar deze samenwerking, ons duidelijk geworden dat de cultuur en visie van Best Western hotels ons nog altijd zeer aanspreekt en zijn wij ervan overtuigd dat wij samen het hotel weer een mooie toekomst kunnen geven’

Reageer op dit artikel