nieuws

Winnaars Nationale Meeting Award 2015 bekend

Hotel

Tijdens de vakbeurs EvenementContact in de RAI in Amsterdam werden 18 februari de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend gemaakt.

Winnaars Nationale Meeting Award 2015 bekend

In drie categorieën werden prijzen uitgereikt. De prijs voor Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland – Large ging naar NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, de prijs voor categorie Medium was voor Kontakt der Kontinenten in Soesterberg en in de categorie Small gaat de award naar deVLOER in Almere.

Deelnemende locaties moesten tien of meer reviews via MeetingReview vergaren, punten halen volgens criteria van de Congres en Vergaderhamerclassificatie, ze werden tijdens een bezoek beoordeeld door een vakjury (Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl, Michiel Smilde van Eventerim en Trees Overkamp van Cygnea) en konden publieksstemmen halen via Nationalemeetingaward.nl.

Naast de overall awards werden twee publieksprijzen uitgereikt. De Warme Deken voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie ging naar Gerard Oude Nijeweme van Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn. De prijs voor de Meest Bijzondere Locatie was voor Art Centre Delft.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine.verga

Reageer op dit artikel