nieuws

Familie Beaumont opent tweede hotel in Maastricht

Hotel

Twin Peaks Hospitality, het bedrijf achter Hotel Beaumont en bijbehorend restaurant Harry’s in Maastricht, opent op 2 mei met The Dutch een tweede hotel. Het lifestyle hotel telt 49 kamers en ligt in dezelfde wijk als Beaumont: Wyck.

Familie Beaumont opent tweede hotel in Maastricht

Het ontwerp is een vette knipoog naar de jaren 80, waarin wordt getracht een spannende omgeving te creëren die gasten voortdurend verrast.

Het hotel wordt in twee fases geopend. Begin mei worden 36 kamers en de lobby-bar opgeleverd en eind juni de Hangout en de resterende 13 kamers.

‘Met dit tweede hotel gaat voor ons bedrijf een volgende fase van start waarin we een nieuwe markt bedienen’, aldus eigenaren Jean-Marc en Christophe Beaumont.

Hangout

The Dutch speelt volgens de eigenaren in op de wensen en behoeften van de moderne reiziger. Er wordt een Hangout gerealiseerd waar gasten kunnen werken en relaxen en waar 24/7 gratis espresso, cappuccino, water en fruit worden aangeboden.

In de lobby komt een forse bar waar een ruime selectie aan speciaalbieren en  gin & tonics wordt geserveerd. In plaats van een standaard ontbijtbuffet ontvangen gasten een Breakfast Bag, gevuld met dagelijks verse producten van de Saladbar in Maastricht. Zowel ontbijt, minibar en wifi zitten bij de kamerprijs in.

Elke kamer is individueel ontworpen en beschikt over airconditioning, een Auping bed, een flatscreen-tv met ruim 100 kanalen, voldoende stopcontacten voor alle mobiele apparaten, koffie, thee en roomservice van restaurant Harry’s. ‘Rekening houdend met de snoozers onder ons, is de uitcheck standaard om 12 uur.’

Reageer op dit artikel