nieuws

Frisse wind door bestuur AF&BM

Hotel

Drie van de zes bestuursleden van AF&BM maken plaats voor nieuwe: Pieter van Opheusden, Suzanne de Zwaan en Harm van Beurden hebben hun functies overgedragen.

Frisse wind door bestuur AF&BM

Na jaren inzet hebben Pieter van Opheusden (Koninklijk Theater Carré), Suzanne de Zwaan (Park Hotel Amsterdam) en Harm van Beurden (Kapellerput) hun bestuursfunctie voor de AF&BM (Association of Food & Beverage Management, een netwerkvereniging voor F&B professionals) overgedragen.

Hiermee hebben zij plaats gemaakt voor drie nieuwe bestuursleden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 maart zijn Natalia Alvarez Pereiro (Crown Plaza Amsterdam South), Hermen Nijhuis (Restaurant I-Dock) en Nadine Simons (Max Brown Hotel Amsterdam) door de leden gekozen tot de nieuwe bestuursleden.

Samen met de drie overige zittende bestuursleden René Giel (Kontakt der Kontinenten), Henk-Jan Priem (de Bijenkorf) en René Sloots (Princess Hotel Collection) zullen zij de komende jaren de themabijeenkomsten en sociale evenementen voor de leden en partners van de vereniging organiseren. Daarnaast zullen zij bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de AF&BM zoals deze reeds in gang is gezet.

Reageer op dit artikel