nieuws

Hotel Dennenhoeve wordt De Hoeve van Nunspeet

Hotel

Per 21 maart 2016 zal Hotel Dennenhoeve in Nunspeet verder gaan onder de nieuwe naam: De Hoeve van Nunspeet. De voornaamste reden van de nieuwe naam is de nieuwe koers die het bedrijf zal gaan varen.

Hotel Dennenhoeve wordt De Hoeve van Nunspeet

Afgelopen weken is hard gewerkt aan het uitwerken van de nieuwe strategie en de bijbehorende renovatie om weer een eigentijds bedrijf neer te zetten.

Belangrijk onderdeel van de nieuwe strategie is het verjongen van de doelgroep van het bedrijf. Om deze doelstelling te behalen is het gehele service concept onder de loep genomen een aangepast aan de hedendaagse tijd.

Brasserie en Pannenkoeken

Daarnaast zal er een toevoeging komen van en nieuwe eigentijdse brasserie en een pannenkoekenhuis op hetzelfde terrein. Tevens zullen alle hotelkamers worden vernieuwd. Hier is reeds een start mee gemaakt en op dit moment zijn 46 van de 85 kamers al in nieuwe stijl passend bij de brede nieuwe doelgroep.

Een belangrijke toevoeging aan het bedrijf zal de nieuwe Brasserie 14 zijn. Deze brasserie zal een eigentijds karakter krijgen waarin sfeerbeelden van oud Nunspeet terugkomen. De nieuwe brasserie krijgt een eigen entree en zal beschikbaar zijn voor hotelgasten en voor gasten van buitenaf. Brasserie 14 gaat eind mei open.

Op het 2 hectare tellende terrein wordt daarnaast een nieuw pannenkoekenhuis gebouwd. De bouw van het houten pannenkoekenhuis is reeds gestart. Er komen ook een kinderspeelweide, dierenweide en skelterbaan. Het Pannenkoekenhuis gaat in juni open.

Reageer op dit artikel