nieuws

Deze drie zijn genomineerd voor Misset Hotel Personality Award 2016

Hotel 2501

Misset Horeca reikt tijdens het Hotel Management Diner op 23 juni voor de derde keer de Misset Hotel Personality Award uit. Deze drie mensen uit het vak maken dit jaar kans op de award.

Deze drie zijn genomineerd voor Misset Hotel Personality Award 2016

De Misset Hotel Personality Award is twee jaar geleden in het leven geroepen om iemand uit het vak die recent positief is opgevallen of die zijn sporen in het vak verdiend heeft, extra erkenning te geven.

Vorig jaar viel die eer te beurt aan Marijke Schreiner van Stayokay, in 2014 was Camille Oostwegel de allereerste winnaar van de Misset Hotel Personality Award.

Genomineerden

Dit jaar zijn dit de genomineerden, alle drie mannen die ook buiten de landsgrenzen waardering krijgen:

  • Bram van der Hoek
  • Hans Meyer
  • Eric Toren

Van der Hoek ontwikkelt succesvol hotelconcepten als Sir hotels (Sir Albert, Sir Adam) en Max Brown, die hij met EHPC nu ook in Duitsland uitrolt.

Meyers extended stay-concept Zoku wordt internationaal bejubeld, net als een paar jaar geleden gebeurde bij citizenM. Tevens is hij spreker op het Hotel Management Diner.

Toren werd voor het tweede jaar op rij gekozen tot Europees Hotelier van het Jaar, opereerde jaren twee goedlopende hotels in Amsterdam, die hij begin dit jaar verkocht aan een nieuwe internationale hotelcollectie die hij zelf mede vormgeeft.

Young Talent Award

Wie van hen de award wint, wordt op 23 juni bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner. Ook wordt daar voor het eerst de Misset Hotel Young Talent Award uitgereikt aan een rijzende ster en het is natuurlijk het podium waar het beste hotelmanagementteam van Nederland de Dutch Hotel Award 2016 wint.

Reageer op dit artikel