nieuws

Jules Thijsen nieuwe f&b directeur Château St. Gerlach

Hotel 1570

Camille Oostwegel heeft in Jules Thijsen (33) een nieuwe f&b directeur gevonden voor Château St. Gerlach. Thijsen start op 1 juli in de functie. Eerder dit jaar werd Harmen Silver al aangesteld als general manager, waarmee het managementteam nu weer compleet is.

Jules Thijsen nieuwe f&b directeur Château St. Gerlach

‘Het mooie van gastvrij en Bourgondisch zijn, is dat het niet enkel een passie en beroep is, maar ook een levensstijl’, zegt Thijssen over zijn aanstelling. ‘Iedereen draagt dat uit op Château St. Gerlach en in de andere huizen van het familiebedrijf van Camille Oostwegel. Ik zie er met veel plezier naar uit om mijn carrière binnen deze onderneming door te zetten.’

Thijssen is een geboren en getogen Limburger. Na zijn Bachelor studie aan de Hotel Management School Maastricht en Master aan ESADE Business & Law School heeft hij gewerkt voor Marriott en Crowne Plaza. Meest recentelijk in de rol van Director of F&B van het Crowne Plaza Brussels Airport.

Het managementteam onder leiding van de nieuwe gm Harmen Silver zal met Jules Thijssen en met de andere collega’s de ontwikkeling van Château St. Gerlach verder gestalte gaan geven waarbij het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve een belangrijk onderdeel zijn. Daar wordt momenteel hard aan gebouwd.

Reageer op dit artikel