nieuws

Melle van Uden: winnen Young Talent Award ‘te gek’

Hotel 2302

Melle van Uden (26) kwam nietsvermoedend naar het Hotel Management Diner en ging weg met de Misset Hotel Young Talent Award, een nieuwe prijs van Misset Horeca. De jonge general manager van Dikker & Thijs Fenice Hotel in Amsterdam reageert voor de camera van Misset Horeca op de award, die hij opdraagt aan zijn team en aan iedereen die hem in zijn nog jonge carrière kansen heeft geboden.

Melle van Uden: winnen Young Talent Award ‘te gek’

‘Echt heel bijzonder dat ik deze prijs heb gewonnen. Te gek!’, reageert Van Uden. Hij werd van verschillende kanten genomineerd en was daarmee de terechte winnaar. ‘Ik vind het belangrijk dat niet alleen ik ervan geniet, maar ook het team dat mij versterkt, waardoor ik deze award heb kunnen winnen.’

Reageer op dit artikel