nieuws

Vogelspin in badkamer Amsterdams hotel

Hotel 1057

Een Finse gast trof in de badkamer van een Amsterdams hotel een forse vogelspin aan. Nadat hotelpersoneel de spin wist te vangen is deze overgedragen aan de dierenambulance. Hoe het dier op de hotelkamer terechtkwam is onbekend.

Vogelspin in badkamer Amsterdams hotel

Na de ontmoeting met de spin sloeg de gast alarm bij de receptie. Een medewerker van het hotel wist de spin te vangen met een dienblad en plastic deksel en belde de dierenambulance. De medewerker die naar het hotel ging en zag dat het om een vogelspin ging, doet haar verhaal op de Facebookpagina van de dierenambulance Amsterdam.

De spin wist aanvankelijk te ontsnappen, maar werd uiteindelijk door een medewerker van de Reptielenopvang weer gevangen en meegenomen naar de opvang.

Giftig maar niet dodelijk

Het gaat om een mannelijke vogelspin uit Zuid-Amerika.  De spin is giftig, maar niet dodelijk. Hoe deze in het hotel terecht is gekomen is niet bekend, mogelijk heeft een andere gast hem gekocht op een beurs, schrijft Metro.

Reageer op dit artikel