nieuws

HotelloTOP praat leden bij over trends

Hotel 1731

Netwerkvereniging HotelloTOP voor hotelschoolalumni ging in de eerste Board of Inspiration Day dit jaar in op trends in hotellerie en f&b middels een tour door Amsterdam.

HotelloTOP praat leden bij over trends

De dag stond in het teken van Trends & Brands, waarbij de ruim 100 deelnemende HotelloTOP partners op diverse ‘trendlocaties’ in Amsterdam kwamen. De ondernemers daar lieten zien hoe zij hun brand nog beter in de markt kunnen zetten door middel van trends.

De dag startte en eindigde bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, waar managing director van NH Benelux Maarten Markus en hotelmanager Herman Klok presentaties en rondleidingen gaven langs de nieuwe kamers, bar The Tailor, Grand Café Krasnapolsky en restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma.

Tussendoor bezochten de deelnemers Misset Hotel Young Talent Award-winnaar en general manager van restaurant Thijs by Dikker & Thijs Melle van Uden, general manager Alex van Gastel van Pulitzer Hotel en Richard Francke, oud-voorzitter AF&BM en general manager van de Industrieele Groote Club. Alledrie gingen zij in op de historie van hun locatie en hoe ze dat in het heden inzetten.

Reageer op dit artikel