AF&BM maakt finalisten F&B Professional of the Year 2016 bekend

AF&BM maakt finalisten F&B Professional of the Year 2016 bekend

De drie finalisten in de strijd om de titel F&B Professional of the Year zijn bekend gemaakt door de AF&BM. De netwerkvereniging zoekt elk jaar naar een f&b professional die het meest is opgevallen.

René Giel, voorzitter van de AF&BM (Association of Food&Beverage Management) sprak de finalisten toe. ‘Dat de ontwikkelingen binnen ons vakgebied in sneltreinvaart plaatsvinden is voor velen geen verrassing. Maar dat deze veranderingen ook in de samenstelling van de finalisten is terug te vinden, laat zien dat wij ons ook als vereniging in een dynamisch speelveld bevinden.’

Hij doelt hiermee op de variatie in de achtergrond van de drie finalisten. Zowel de wereld van het onderwijs als die van de pop-up initiatieven als die van het oudste hotel van het land komen hier samen.

En alle drie zijn zij op hun eigen manier volop in beweging, dat op zichzelf te merken is aan de profielen van de drie finalisten:

  • Eric Andersen van NHTV in Breda
  • Bram Brekelmans van Gustafson in Amsterdam
  • Tim Schimmel van Grand Hotel de Draak in Bergen op Zoom

Finale Mama Kelly

De strijd is voorlopig nog even niet gestreden. Tijdens de finale op vrijdag 22 januari presenteren de finalisten zich aan een vernieuwde jury bestaande uit juryvoorzitter Rein Rambaldo (Mama Kelly), Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Paul Sprakel (Hospitality Management) en Bobby van Galen (winnaar ’15 en eigenaar bij tramrestaurant Hoftrammm).

Tijdens het jaargala van de AF&BM, op vrijdag 29 januari, bij Pullman Eindhoven Cocagne wordt de enige echte winnaar van 2016 bekendgemaakt.