nieuws

LookingforBooking voor derde jaar op rij in Deloitte Fast50

Hotel 1772

Internetonderneming LookingforBooking.com behoort voor het derde jaar op rij tot de 50 technologiebedrijven in Nederland met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vier jaar. Dit werd donderdagavond 13 oktober bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Deloitte Technology Fast50 Award 2016 in Amsterdam.

LookingforBooking voor derde jaar op rij in Deloitte Fast50

Met een omzetgroei van 334% eindigde LookingforBooking.com op een 33e positie in de Deloitte Fast50. De afgelopen twee jaar stond het Groninger bedrijf ook in de ranking, in 2014 werd een 8plaats en in 2015 werd een 14e plaats behaald.

Spurt dankzij zakelijke hotelmarkt

Sinds LookingforBooking.com zich in 2010, naast de hotelprijzen vergelijkingssite, met de Corporate Travel op de zakelijke hotelmarkt stortte gaat het hard met het bedrijf. ‘Erg leuk dat we voor het derde jaar op rij in de Deloitte Fast50 staan. Dit toont aan dat we de afgelopen jaren flinke stappen voorwaarts hebben gezet. Ik ben zeer tevreden’, zegt Gerlof Bos, oprichter en directeur van LookingforBooking.

Deloitte Fast50

Dit jaar is Catawiki, evenals vorig jaar, op de eerste plaats van de Deloitte Fast50 geëindigd. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Reageer op dit artikel