nieuws

Nominaties Hotello of the Year 2017 geopend

Hotel 1132

Zoals elk jaar gaat HotelloTOP op zoek naar de Hotello of the Year. De bijbehorende award wordt op het Year Event in januari uitgereikt, tot 11 oktober kunnen nominaties worden ingediend.

Nominaties Hotello of the Year 2017 geopend
Vlnr: Mireille Reuling, Femke Riel en winnares 2016 Maartje Nelissen

De ervaring leert dat elk jaar ruim 80 nominaties binnenkomen. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de drie finalisten bekend.

Die finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2017 tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 11 januari 2017.

Criteria

De Hotello of the Year is afgestudeerd aan één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen, is trots op zijn/haar roots en draagt dit uit, zowel in werk als privé. Daarnaast wordt deze persoon herkend én erkend als een echte Hotello met de kernwaarden gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief en ambitieus.

De Hotello of the Year beschikt over een sterk netwerkend vermogen en heeft een stempel gedrukt op het bedrijfsleven binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche.

Nomineren kan nog tot 11 oktober via de site van HotelloTOP.

Uitreiking

De Hotello of the Year Award 2017 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 11 januari 2017 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Tijdens het HotelloTOP Year Event worden de motivatiefilmpjes van de finalisten gepresenteerd en zullen zij een korte pitch geven.

De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2017.

Afgelopen editie werd gewonnen door Maartje Nelissen van The Food Line-Up.

Reageer op dit artikel