nieuws

Studenten TIO nemen StayOkay Dordrecht tijdelijk over

Hotel 3823

Studenten van de Hogeschool TIO Eindhoven, Hengelo en Utrecht nemen in het kader van hun hotel- en eventweek, StayOkay Dordrecht tijdelijk over. Van 28 november tot en met 2 december gaan de studenten het hotel runnen waardoor ze ervaring krijgen op hotelleriegebied.

Studenten TIO nemen StayOkay Dordrecht tijdelijk over

Om praktijkervaring op te doen nemen de studenten StayOkay Dordrecht een week over. In die periode, van 28 november tot en met 2 december, wordt StayOkay omgetoverd in Hotel El Mundo.  De winst die het hotel maakt in die periode wordt aan een goed doel, Serious Request, gedoneerd.

Thema El Mundo

Het thema van Hotel El Mundo is all around the world. Dit zal betekenen dat het hotel elke dag in het thema van een ander land zal staan. Hier worden de activiteiten, inrichting en het menu van het restaurant op aangepast. ‘Op deze manier hoeven gasten niet ver weg om een stukje buitenland te beleven’, aldus de studenten.

Meer informatie is te vinden op www.hotelelmundo.nl

 

Reageer op dit artikel