nieuws

Waldorf Astoria Amsterdam: nieuwe director of operations

Hotel 1896

Jessica Tapfar is de nieuwe Director of Operations in het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam. De 26-jarige Amerikaanse, afkomstig van Waldorf Astoria New York, is de jongste in deze functie binnen dit wereldwijde luxe merk van Hilton Worldwide.

Waldorf Astoria Amsterdam: nieuwe director of operations
Jessica Tapfar, Waldorf Astoria Amsterdam.

In het Waldorf Astoria Amsterdam heeft Jessica Tapfar de dagelijkse leiding over het hotel aan de Herengracht en is zij verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Zij volgt Jeroen Werdmölder op, die is benoemd tot Hotel Manager van het binnenkort te openen nieuwe Waldorf Astoria Beverly Hills in Los Angeles.

General Manager van Waldorf Astoria Amsterdam Roberto Payer is opgetogen over de komst van Jessica Tapfar: ‘Wij zijn er trots op dat een van de beloftes van Waldorf Astoria zich verder gaat ontwikkelen bij Amsterdam. Jessica heeft zich op verschillende niveaus bewezen in het Waldorf Astoria New York met innovatief management, succesvolle initiatieven en een oog voor de details waarmee Waldorf Astoria het verschil maakt.

Waldorf Astoria Amsterdam - Misset Horeca

Roberto Payer voor het Waldorf Astoria Amsterdam

Jessica Tapfar is afgestudeerd aan de befaamde Cornell University, School of Hotel Administration en volgde aansluitend het Management Development Program in Waldorf Astoria New York. Na posities als Senior Front Office Manager en Director of Guest Services was zij het afgelopen jaar Director of Operations van The Towers, het paradepaardje van Waldorf Astoria New York.

> Meer over Waldorf Astoria op Misset Horeca >>

Eerder dit jaar was er meer goed nieuws voor de Amsterdamse vestiging van het Waldorf Astoria hotel. Toen werd de conciërge tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Gouden Sleutels onderscheiden met de New York Times Award.

Reageer op dit artikel