nieuws

Hilton Rotterdam organiseert Instagram-wedstrijd

Hotel 858

Hilton Rotterdam lanceert een fotowedstrijd voor alle fotografieliefhebbers. Op zoek naar de perfecte shots van zowel het interieur als het exterieur. Deelnemers krijgen van Hilton Rotterdam de gelegenheid een kijkje achter de schermen te nemen van het hotel om zo de meest originele foto’s te maken.

Hilton Rotterdam organiseert Instagram-wedstrijd

Geïntereseerden in deze wedstrijd van Hilton Rotterdam kunnen zich voor deze InstaMeet aanmelden, georganiseerd in samenwerking met Rottergram. Deze InstaMeet vindt plaats op vrijdag 14 april om zo een kijkje te nemen in de keuken, het ketelhuis, de linnenkamer, de grootste suite en alle monumentale stukjes van het hotel.

Foto’s op Instagram

Degene die het hotel op de meest artistieke wijze of met de beste invalshoek in beeld  weet te brengen is de winnaar. Dat wordt mede bepaald door jurylid Marc van der Stelt van MS Fotografie. De foto’s kunnen tot en met 21 april op Instagram worden geplaatst. Je doet mee aan de Hilton-Rotterdamwedstrijd als je de volgende drie hashtag gebruikt in de post: #HiltonRottergram, #HiltonRotterdam en #Rottergram. Voorwaarde is dat je minstens 2 foto’s instuurt; 1 foto van het interieur en 1 foto van het exterieur.

Lees ook: Hilton Rotterdam haalt 5000 op voor Sophia Kinderziekenhuis

Winnende foto in Hilton Rotterdam

Inschrijven voor de InstaMeet op vrijdag 14 april om 15:00 kan via: info@Rottergram.org, onder vermelding van jouw naam, Instagrampagina en emailadres. Kijk ook voor meer informatie op de Instagrampagina’s van Hilton Rotterdam (instagram.com/hiltonrotterdam) en Rottergram (instagram.com/rottergram). Op woensdag 26 april wordt de winnaar bekendgemaakt. De nummer 1 wint een grote afdruk van de foto op een prominente plek in het hotel.

Lees ook: Nieuwe gm voor Hilton Rotterdam

Reageer op dit artikel