Hotelschool The Hague wint Worldwide Hospitality Award

Hotelschool The Hague wint Worldwide Hospitality Award

Hotelschool The Hague heeft in de categorie 'best professional success' tijdens de Worldwide Hospitality Award gewonnen. Daarnaast maakte Hotelschool The Hague deel uit van de drie finalisten in de categorie 'best innovation in an educational programme'.

De prijs voor ‘best professional success’ gaat naar een afgestudeerde met maximaal vijf jaar werkervaring die zich onderscheidt door zijn/haar academische resultaten en succesvolle carrière in de hotelbranche. De prijs ‘best innovation in an educational programme’ wordt toegekend aan een initiatief dat verschillende gebieden bestrijkt en studenten de nodige tools biedt om meer operationeel te zijn op het gebied van hospitality. Daarnaast moet het de relaties verder versterken tussen bedrijven en opleidingsinstellingen.

Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur: 'Ik ben zeer trots op deze geweldige prestatie! Dit resultaat toont de kracht en kwaliteit van onze community, door een unieke integratie van theorie en praktijk. Deze vorm van vernieuwend onderwijs levert bovendien een directe bijdrage aan de UN Sustainable Development Goals. Het is een prachtig voorbeeld van waar de Hotelschool voor staat. Tevens ben ik erg trots op het succes van onze alumna Ellen Schmid en haar belangrijke bijdrage aan de hospitality branche.'

Hotelschool The Hague alumna Ellen Schmid won de award in de categorie ‘best professional success’. Zij was een uitstekende student tijdens haar jaren op Hotelschool The Hague. Ze behaalde toen al een bovengemiddelde scores in veel onderdelen van de opleiding, zoals leiderschap, financiën en professionele vaardigheden. Ellen studeerde in 2013 af met een ongekend hoge score voor haar scriptie. Sindsdien heeft zij zich professioneel snel ontwikkeld in de hospitality branche. Zij is nu al verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Premier Inn in heel Duitsland.

Binnen het vak Managing an Outlet (MO) heeft Hotelschool The Hague een project ontworpen met de naam Practical And Theoretical Education (PATE). Met dit project maakte de Hotelschool deel uit van de drie finalisten in de categorie ‘best innovation in an educational programme’. Tijdens het project krijgen studenten de kans een positieve impact te maken op de Hotelschool The Hague community en waar mogelijk de gehele samenleving.

De UN Sustainable Development Goals (UN SDG) fungeren als een kader voor PATE om een ​​betere en duurzamere toekomst voor iedereen te realiseren. Sinds PATE aan het curriculum is toegevoegd, zijn er al veel mooie resultaten behaald. Zo hebben de studenten 3000 duizend kilo tomaten gered, welke verwerkt zijn in heerlijke tomatensoep. Hierdoor hebben zij een directe bijdrage geleverd aan de UN SDG 12.3: het verantwoord consumeren en produceren van voedsel.