Nieuw hotel met 130 kamers gepland in Sevenum

Nieuw hotel met 130 kamers gepland in Sevenum

In Sevenum, Limburg, komt een hotel met 130 kamers en vergaderaccommodatie. De bouw start eind dit jaar, oplevering is gepland voor medio 2020.

De initiatiefnemers en grondeigenaren Ron en Marcel Traarbach hebben met Hendrikx Hospitality Group een overeenkomst getekend voor een nieuw te realiseren hotel met 130 kamers en een vergaderaccommodatie. Daarnaast zal op de locatie aan de Midden Peelweg een casino, wellness en leisuredome door de ontwikkelaar worden gerealiseerd.

Gijs Hendrikx, oprichter en eigenaar van Hendrikx Hospitality Group: ‘een hotel zoals dit was tot voorkort nog een stip, ver op onze horizon. De afgelopen jaren is samen met het team hard gewerkt om Theaterhotel Venlo te realiseren en zijn wij op dit moment drukdoende met de realisatie van een nieuw 3-sterren hotel in het centrum van Venlo. Dit project in Sevenum kent een diversiteit aan mogelijkheden voor ons.’

Sevenum is een plaats met zo’n 6500 inwoners. Op dit moment zit er één hotel, van GR8, en enkele b&b’s. ‘De ontwikkeling van het gebied De Peelbergen gaat op dit moment erg snel en is onder anderen terug te zien aan het aantal bezoekers in dit gebied’, zegt Hendrikx. ‘Het hotel zal een perfecte toevoeging zijn op de reeds bestaande bedrijven die hier actief zijn. Daarnaast is de regio Noord-Limburg een opkomende markt als men kijkt naar ontwikkelingen op toeristisch vlak. Bovendien biedt het gebied vanuit zakelijk perspectief tal van kansen.’

Het project zal in het vierde kwartaal van 2019 worden opgestart. De verwachting is dat het gehele project medio 2021 zal worden opgeleverd. Gedurende de komende maanden zal worden gewerkt aan de verfijning van het concept en de bouwvoorbereiding.