Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
Het Parkpaviljoen in het Philips de Jongh Park in Eindhoven wordt op dit moment verbouwd, om begin mei te heropenen. De nieuwe exploitanten, onder...
Barstro Prins & Aap is een onlangs geopende hotspot in het boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. De term 'barstro' staat voor een combinatie...
Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, is er van overtuigd dat je in de horeca je marge kan ver(drie)dubbelen door slim gebruik van...
Van roomservicerobots die zelf de lift nemen tot het bedenken van nieuwe recepturen en het creëren van social media-posts. AI is nu al nauwelijks...
Geen term komt de afgelopen maanden zo vaak voorbij als AI (Artificial Intelligence). Maar het concept bestaat al bijna 70 jaar. Op de beursvloer van...
Het up to date houden van de social media-kanalen is voor horecaondernemers belangrijk, maar door personeelstekort en tijdgebrek lukt dat vaak niet....
Geen term komt zo vaak langs als AI. Ook in hotels is kunstmatige intelligentie op allerlei manieren toe te passen. In dit artikel zetten we een...
We leven in een grimmige tijd en veel mensen verlangen ernaar om daaraan te ontsnappen. Escapisme noemen ze dat. We duiken het liefst onder in een...
Artificial intelligence (AI) en augmented reality (AR) bieden nieuwe mogelijkheden tot storytelling in de horeca. Deze moderne techno-logieën brengen...