nieuws

Schmeinck biedt stijlvol en ludiek culinair entertainment

Restaurant

Meester-kok Angélique Schmeinck gaat verder onder de naam Taste to Taste. Hiermee wil Angélique zich richten op bedrijven en ogranisaties die op zoek zijn naar ‘stijlvol en ludiek culinair entertainment in een smakelijke verpakking’.

Schmeinck biedt stijlvol en ludiek culinair entertainment

Met Taste to Taste combineert Schmeinck het prikkelen van de smaakpapillen en de lachspieren. Zo is er de Grote Schaal en Schelpdieren Show. ‘Een cabaretachtige live cooking performance over schaal en schelpdieren’, zoals Schmeinck de ‘cabaretcatering’ zelf beschrijft.

Taste Intermezzo

Met Taste Intermezzo presenteert Taste to Taste een concepct waarbij ‘kleine en grote verhalen over smaak, beleving, verleiding, kwaliteit en echtheid worden geserveerd’. Daarbij treedt meesterkok Schmeinck op als gastspreker. Ze leert met veel gevoel voor humor mensen opnieuw proeven en opnieuw beleven. Er is een ‘menukaart’ met verschillende acts waaruit u à la carte uw keuze kunt maken en zo het Intermezzo kunt afstemmen op uw eigen thema.

Reageer op dit artikel