nieuws

Joop Braakhekke in clinch met hollywood-ster

Restaurant

Joop Braakhekke heeft een aanvaring gehad met Hollywoodlegende Goldie Hawn, toen deze dineerde in zijn Amsterdamse restaurant Le Garage. Toen de filmdiva van het toilet afkwam, wilde hij met haar op de foto.

Joop Braakhekke in clinch met hollywood-ster

Volgens De Telegraaf besprong Braakhekke haar zo ongeveer, en liet haar daarbij behoorlijk schrikken.

De 62-jarige Amerikaanse actrice reageerde dan ook aangebrand en klaagde toen de rekening kwam over een ‘dutch treat’. Eigenaar Joop, die zo graag met haar op de foto wilde, moest dan ook maar het eten aanbieden vond ze.

Braakhekke liet ter genoegdoening in Goldies hotel een bedrag van honderdvijftig euro bezorgen.

Meer berichten over Joop Braakhekke:

Reageer op dit artikel