nieuws

Les Patrons Cuisiniers steunen restaurant Neva

Restaurant

Het nieuwe restaurant Neva in museum Hermitage in Amsterdam gaat samenwerken met Les Patrons Cuisiniers. John Halvemaan (Les Patrons Cuisiniers), Ernst Veen (directeur Hermitage Amsterdam) en Paul Hermanides (eigenaar Amsterdam Village Company) hebben inmiddels een overeenkomst ondertekend.

Les Patrons Cuisiniers steunen restaurant Neva

De menukaart van Neva zal mede bepaald worden door wisselende chefs van Les Patrons Cuisiniers. Telkens wanneer tentoonstellingen wisselen, zal ook de menukaart veranderen. Per kwartaal kunnen verschillende chefs gevraagd worden een menu samen te stellen, de keuken in te werken en de kwaliteit van het menu te waarborgen.

Naast de inspiratie van de Patron Cuisiniers beschikt Neva over een vast team met als chef Linda Steen en sous chef Petja Verweij.

Amstelhof

Restaurant Neva opent tegelijk met het museum op 20 juni haar deuren. Neva is gevestigd in de Oostvleugel van het 17de- eeuwse monumentale gebouw Amstelhof en heeft haar naam te danken aan de rivier Neva in St.- Petersburg, waaraan het oorspronkelijke Russische Staatsmuseum de Hermitage gelegen is.

De exploitatie van Neva is in handen van Amsterdam Village Company.

Reageer op dit artikel